Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

SutinkuUždaryti
0

Jūsų krepšelis yra tuščias

PDFSpausdinti
Kimči

Gaminame 3 rūšių kimči - tradicinį, daikono ir agurkinį. Kimči naudojame tik korėjietiškus čili pipirus "gochugaru". Kelias dienas rauginame natūraliai, paskui laikome šaldytuvuose ir brandiname.

  • Tradicinis - gaminamas iš daržovių mišinio, kurio pagrindą sudaro kininis kopūstas ir imunitetą stiprinantys priedai - česnakas ir imbieras.

  • Daikono - baltojo ridiko traškūs kubeliai sumaišyti su specialiu, obuoliais pagardintu padažu.

  • Agurkinis - sodriausio skonio, gaminamas tik vasarą iš šviežių agurkėlių.

Kas gi yra tas kimči ir kuom jis ypatingas?
Tai fermentuotų (raugintų) daržovių mišinys pagardintas čili pipirais, žuvų padažu, česnaku ir imbieru. Korėjoje gaminamas jau tūkstančius metų. Kimči vertinamas dėl didžiulės naudos sveikatai – fermentacijoje dalyvaujančios gerosios bakterijos labai naudingos mūsų žarnynui, virškinimui, imuninei sistemai, jame yra daug vitamino C, o taip pat ir kitų vitaminų bei mineralinių medžiagų.

Kimči galite naudoti rytietiškiems patiekalams, kaip garnyrą, dėti į sriubas, salotas, troškinius, padažus, derinti su sunkiais, riebiais lietuviškais patiekalais.

Paspaudę ant šios nuorodos rasite mūsų pagamintų patiekalų su kimči receptų.


Rodoma 1 - 3 iš 3

Rodoma 1 - 3 iš 3